Hike & Bike voor VZW Peacock

Wat hebben we weer een prachtige editie achter de rug van ons ondertussen jaarlijks event 4KNT Hike & Bike voor VZW Peacock in samenwerking met 4KNT en dit jaar voor de 1ste keer met de Ronde van het Waasland voor mountainbikers.
Ons event bracht meer dan 500 mtb’ers, wandelaars & recreatieve fietsers op de been + sympathisanten die langs kwamen voor een fris 4knt’je op ons gezellig terras te drinken en zo onze VZW Peacock te steunen!

Wij zijn zo dankbaar voor al jullie steun! Hier doen we het voor & samen met jullie hopen we dit nog lang verder te kunnen doen. Dus DANK JULLIE WEL!

Graag willen we ook nogmaals onze sponsoren bedanken, zonder hun hulp staan we niet waar we nu staan & op deze manier kunnen wij onze volgende projecten opstarten om nog meer geluksmomentjes te verwezenlijken en steun te bieden waar we kunnen.

Afsluiten willen wij graag met het bedanken van alle vrijwilligers voor de niet te stoppen inzet en energie die jullie in onze events steken. Zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk & we appreciëren dit enorm!

Aftellen doen we nu alvast naar onze fuif op 24 november & in de tussentijd krijgen jullie geregeld updates over onze hulp en steun bij verschillende mensen, afdelingen, …

BEDANKT!

Vorige
Vorige

We staan in de Gazet van Stekene

Volgende
Volgende

Ontbijt